Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 8 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Uplatnění marketingu v sektoru služeb
Pluháček, Stanislav ; Soška, Pavel (oponent) ; Chalupský, Vladimír (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá marketingem hotelových služeb pro Hotel Celnice, který se nachází ve městě Břeclav, v srdci Lednicko-valtického areálu. Pojednává o marketingovém mixu hotelu a snaží se najít nedostatky v této oblasti a navrhnout zlepšení, které by vedlo k lepším komunikačním i ekonomickým výsledkům.
Uplatnění marketingu v sektoru služeb
Pluháček, Stanislav ; Král, Pavel (oponent) ; Chalupský, Vladimír (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá marketingem hotelových služeb pro Hotel Celnice, který se nachází ve městě Břeclav, v srdci Lednicko-valtického areálu. Pojednává o marketingovém mixu hotelu a snaží se najít nedostatky v této oblasti a navrhnout zlepšení, které by vedlo k lepším komunikačním i ekonomickým výsledkům.
Podnikatelský plán pro založení ubytovacího zařízení s restauračními službami
Prokop, David ; Bednářová, Ing Lucie (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zpracování reálného podnikatelského plánu na založení ubytovacího zařízení s restauračními službami. Práce začíná vymezením základních pojmů v teoretické části, pokračuje přes analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, až po hlavní cíl, kterým je vypracování ekonomicky reálného podnikatelského plánu.
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
Podnikatelský záměr-založení bageterie
Tran Ngoc, Toan ; Duc, Linh Do (oponent) ; Rompotl, Jaroslav (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je vytvoření podnikatelského plánu pro založení bageterie, která se bude nacházet v centru města Brna. Úvodní část práce je věnována teoretickým poznatkům, ze kterých je vycházeno v části praktické. Ta zahrnuje analýzu podmínek podnikání v gastro průmyslu v České republice. Práce je zakončena závěry s doporučením, zda podnikatelský záměr uskutečnit, případně jaký bude rozvoj podniku.
Uplatnění marketingu v sektoru služeb
Pluháček, Stanislav ; Král, Pavel (oponent) ; Chalupský, Vladimír (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá marketingem hotelových služeb pro Hotel Celnice, který se nachází ve městě Břeclav, v srdci Lednicko-valtického areálu. Pojednává o marketingovém mixu hotelu a snaží se najít nedostatky v této oblasti a navrhnout zlepšení, které by vedlo k lepším komunikačním i ekonomickým výsledkům.
Podnikatelský plán pro založení ubytovacího zařízení s restauračními službami
Prokop, David ; Bednářová, Ing Lucie (oponent) ; Bumberová, Veronika (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce je zaměřena na zpracování reálného podnikatelského plánu na založení ubytovacího zařízení s restauračními službami. Práce začíná vymezením základních pojmů v teoretické části, pokračuje přes analýzy vnitřního a vnějšího prostředí, až po hlavní cíl, kterým je vypracování ekonomicky reálného podnikatelského plánu.
Uplatnění marketingu v sektoru služeb
Pluháček, Stanislav ; Soška, Pavel (oponent) ; Chalupský, Vladimír (vedoucí práce)
Tato diplomová práce se zabývá marketingem hotelových služeb pro Hotel Celnice, který se nachází ve městě Břeclav, v srdci Lednicko-valtického areálu. Pojednává o marketingovém mixu hotelu a snaží se najít nedostatky v této oblasti a navrhnout zlepšení, které by vedlo k lepším komunikačním i ekonomickým výsledkům.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.